Scootmobiel huren

Wilt u een scootmobiel huren? Dan kunnen wij u helpen! De vervelende situatie kan zich voordoen dat u tijdelijk niet mobiel bent, door bijvoorbeeld een gebroken been, een operatie of iets dergelijks. Ook kan het zijn dat u zich in uw dagelijks leven prima kan redden met behulp van een rollator of een wandelstok, maar u gaat nu een uitstapje maken waarbij u toch echt tijdelijk een scootmobiel nodig heeft. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een bezoek aan een pretpark, een recreatiepark of zelfs aan een vakantie. In dit soort gevallen is een scootmobiel huren een goede uitkomst.

U kunt bij ons een scootmobiel huren voor zowel korte als langere perioden en wij kunnen met verschillende modellen bij u langskomen om te kijken welke het meest geschikt voor u is. Er zijn verschillende factoren die een rol spelen. Welke afstanden wilt u hiermee gaan afleggen? Hoeveel km per uur wilt u hiermee kunnen rijden? En wilt u een vaste, of liever een opvouwbare scootmobiel die u makkelijk kunt vervoeren? Het hangt ook mede van uw lengte en gewicht af welk model het beste bij u past. En wilt u een model met drie wielen, vier wielen of vijf wielen? Scootmobiel Vitaal adviseert in veel gevallen een vier wiel aangezien deze het meest stabiel is.

Huurbedrag wordt in mindering gebracht op eventuele aanschafprijs

Huurt u bij Scootmobiel Vitaal een scootmobiel en besluit u tijdens de huurperiode dat u deze scootmobiel wilt kopen, dan wordt het huurbedrag in mindering gebracht op de aanschafprijs.

Wilt u meer informatie over een scootmobiel huren, maak dan een afspraak voor een gratis thuisdemonstratie met één van onze deskundige adviseurs op een tijdstip dat het u schikt. Scootmobiel Vitaal is bereikbaar via ons contactformulier of op telefoonnummer 030-877 76 76. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over ons assortiment en onze prijzen.

 

Vaste P Opvouwbare P Gebruikte P