Dit zeggen klanten over Scootmobiel Vitaal

''Mijn vrouw en ik zijn heel tevreden over de wijze waarop de heer Saes van Scootmobiel Vitaal ons heeft geholpen aan een passende Scootmobiel toen mijn vrouw haar been had gebroken en vereenzaamde in het revalidatie proces in het bejaardenhuis, ondanks relatief veel goede zorg en bezoek.
De heer Saes heeft snel en zorgvuldig binnen 24 uur een scootmobiel geleverd. Mijn vrouw kon zelfs kiezen welke van de twee geschikte scootmobiels het beste bij haar paste. We hebben er 2 maanden gebruik van gemaakt. De actieradius was prima in orde, net als de snelheid die tot 15km/u kon worden ingesteld. Van de WMO kregen we later "aansluitend" een scootmobiel. Maar die aansluiting duurde maar liefst 10 dagen. En hij gaat te langzaam (maximaal 10km/u) en dat is erg onhandig als je bijvoorbeeld naar een ziekenhuis 10km verderop moet zoals zij. Bovendien wordt je dan letterlijk links en rechts door fietsers ingehaald. Je schrikt je dan een ongeluk.
Ook heeft de heer Saes ruim de tijd genomen om zowel het gebruik als de administratieve rompslomp, zoals de verplichte verzekering af te handelen. Verder is de prijsstelling goed. Service 5 sterren. Prijs 4. Snelheid van service 5. Een verdiende pluim.''
René Carrière

AristoZorg

Heeft u zorg nodig en bent u woonachtig in Noord-Holland Noord, Zaanstreek/ Waterland en Zuid -en Midden Kennemerland? Bezoekt u dan eens de website van AristoZorg.

Nieuw in ons assortiment: Solution 80 Plus

De Solution 80 Plus is een robuuste luxe uitgevoerde scootmobiel met 4 wielen onafhankelijk van elkaar geveerd wat zorgt voor een luxe rijcomfort. Deze scootmobiel haalt een snelheid van 20 km/u, heeft een bereik van 50-65 km en is belastbaar tot 225 kg.

Tip: zet uw scootmobiel op slot in een afgesloten ruimte

Hier doen wij het voor!

Beste heer Saes,

Bijgaand een paar plaatjes van mijn echtgenote in Oostenrijk.
Zij heeft daar veel plezier van de scootmobiel gehad. Vooral het gevoel van
zelfstandig en onafhankelijk je eigen pad bepalen is daar een belangrijk
aspect van.

Scootmobieltocht

Welzijn Senioren organiseert regelmatig scootmobieltochten. U zult ervaren dat het niet alleen praktisch is om een scootmobiel te hebben, maar het is ook ontzettend leuk!

Ongevallen met scootmobiel

Om onderstaande redenen adviseren wij in veel gevallen een 4-wiel uitvoering en bieden wij een cursus scootmobiel rijden aan.

''Meeste ongevallen scootmobiel door omvallen
De meeste ongelukken met scootmobielen gebeuren doordat de voertuigen met hun bestuurders omvallen. Dat kan onder meer gebeuren doordat het wegdek ongelijk is of doordat de bestuurder tegen een stoeprand botst.