Scootmobiel prijzen

Scootmobiel Vitaal beschikt over een groot assortiment scootmobielen met zeer gevarieerde prijzen. U kunt bij Scootmobiel Vitaal terecht voor zowel vaste als opvouwbare scootmobielen en ook bieden wij gebruikte scootmobielen aan tegen scherpe prijzen. De prijzen van scootmobielen hangen onder andere af van het model dat u kiest en in welke uitvoering u deze graag zou willen kopen. Bij Scootmobiel Vitaal kunt u al een scootmobiel kopen vanaf € 495,-.

Als u eraan denkt om een scootmobiel te kopen, moet u uzelf meerdere vragen stellen. Welke afstanden wilt u met uw scootmobiel gaan afleggen? Belangrijk is ook bij het kopen van een scootmobiel, hoeveel km per uur u hiermee wilt kunnen rijden. Dit is bepalend voor welke accu uw scootmobiel nodig zal hebben en de zwaarte van de accu bepaalt deels de prijzen van scootmobielen.
En wilt u een vaste scootmobiel, of liever een opvouwbare scootmobiel die u makkelijk kunt vervoeren? Er zijn veel verschillende modellen scootmobielen, met drie wielen, vier wielen of vijf wielen. Ook dit heeft invloed op de prijzen van scootmobielen. Scootmobiel Vitaal adviseert in veel gevallen een vierwiel scootmobiel.

Het is bij Scootmobiel Vitaal ook mogelijk om een scootmobiel te huren voor een korte of langere periode. De prijzen van het huren van scootmobielen, hangen onder andere af van hoe lang u de scootmobiel wilt huren.
Huurt u bij Scootmobiel Vitaal een scootmobiel en besluit u tijdens de huurperiode dat u deze scootmobiel wilt kopen, dan wordt de aanschafprijs verrekend met het huurbedrag.

Wilt u meer informatie over het kopen van een scootmobiel, ons assortiment scootmobielen en onze scootmobiel prijzen? Maak dan een afspraak voor een gratis thuisdemonstratie met één van onze deskundige adviseurs op een tijdstip dat het u schikt. Scootmobiel Vitaal is bereikbaar via ons contactformulier of op telefoonnummer 030-877 76 76.

Solution 60